• ALMst Du schon?

    Unter dem Kürzel ALM versteckt sich eine neue Funktion mit der man seinen Besuch im Saunaclub Babylon ankündigen kann. Die Einträge des Vortages werden jeweils um Mitternacht gelöscht.

FKK Saunaclub Babylon in Elsdorf tussen Keulen

Saunaclub Babylon in Elsdorf

Saunaclub Babylon in Elsdorf

Dutzende von nackten tollen Mädchen erwarten Sie im Saunaclub Babylon zwischen Aachen, Köln und Düsseldorf.

Admin

Babylonier
Seit
12.2010
Beiträge
8.414

FKK Saunaclub Babylon in Elsdorf

Een veel bezochte FKK-club tussen Aken en Keulen, uitstekend bereikbaar via de A61 en de A4. Op de drukste dagen (wo t/m za) tot 55 dames aanwezig. De overige dagen van de week zijn er minder dames. Een goede presentatie van de dames met foto’s en een paspoort van de dames.
Pluspunten: Een eigen keuken met uitstekende gerechten, zwembad, grote whirlpool en gratis (speciaal)bier. Een hoog serviceniveau! Terugkerende party’s!
 
Zuletzt bearbeitet:

Admin

Babylonier
Seit
12.2010
Beiträge
8.414

FKK Saunaclub Babylon in Elsdorf tussen Aken, Keulen en Düsseldorf

Babylon is een middelgrote club in Elsdorf gelegen aan de A4 en de A61 en is goed bereikbaar vanaf Aken, Keulen, Mönchengladbach und Düsseldorf. De Ambiance, sfeer, gasten en keuken kloppen en maken de club in de regel tot een fijn bezoek. De entreeprijs bedraagt 60 Euro. Voor dat bedrag heeft een bezoeker toegang tot het binnen- en buitenverblijf, gratis dranken inclusief Bier (voor Redbull, wijn en sterk alcoholisch dient extra betaald te worden), een uitgebreid buffet en de mogelijkheid om a la carte te eten, dat op verzoek meteen wordt bereid. Wekelijks zijn 60 tot 70 vrouwelijke gasten in Babylon, waarvan dagelijks 20 tot 50 dames in huis zijn. Er wordt niet echt geanimeerd, maar op een aangename wijze contact gelegd, met een begroeting, glimlach of een knipoog,

De samenstelling van de dames is gelijk aan de mannelijke bezoekers, van klein tot groot, van superlang tot mollig. Er is altijd wel een dame die voldoet aan de wens van de klant. Alleen ten aanzien van de schoenenmode is er geen verschil. In huis dragen alle dames schoenen met hoge hakken (plateauschoenen), hetgeen zorgt voor een grote aantrekkingskracht.

Er zijn veel verschillende kamers in Babylon. De meeste kamers zijn doelmatig ontworpen en ingericht, hetgeen voor de meeste dames en heren ruim voldoende is. Aanvullend zijn er enkele grotere kamers met een sierlijke inrichting, die ook erg wordt gewaardeerd.

In Babylon wordt constant geïnvesteerd. Voortdurend wordt er gebouwd, verbouwd of verbeterd.
Saunaclub Babylon is de laatste jaren gegroeid. Er is een grote tuin aanwezig achter het gebouw en een eigen (bewaakte) parkeerplaats. Verder is er een nieuwe aanbouw gerealiseerd met douches, een sauna en een grote luxe whirlpool, alsmede een groot zwembad in de tuin. In de zomer de ideale plek om te vertoeven, kijkend naar mooie meiden die eventueel seks hebben of waar men ook zelf actief kan zijn.

Medische massages van Milenka

Voor een medische massage is Milenka beschikbaar, die over de grenzen heen van het Rijnland bekend is. Met regelmatig komen er gasten van heinde en verre om te genieten van haar massagekunsten. Men kan desgewenst een dame uitnodigen die haar eigen erotische massage meebrengt.

Maandag: 11 tot 24 uur
Dinsdag: 11 tot 24 uur
Woensdag: 11 tot 24 uur
Donderdag: 11 tot 24 uur
Vrijdag: 11 tot 01 uur
Zaterdag: 11 tot 01 uur
Zondag: 11 tot 24 uur
 
Zuletzt bearbeitet:

Admin

Babylonier
Seit
12.2010
Beiträge
8.414
Bestemming en parkeren
Route via de A4 / A61
vanuit Keulen ca. 20 km
vanuit Düsseldorf ca. 45 km
vanuit Aken ca. 50 km
Eigen bewaakte parkeerplaats

Entreeprijzen
Dagkaart: 60 euro, kort bezoek 30 euro, even binnenkijken is gratis

Bezetting
30 tot 50 dames
Een zeer goede masseuse

Wat zit in de entreeprijs?
Badhanddoeken en slippers
Koude en warme drankjes
Gebruik van het wellness landschap
Bonuskaarten
Party’s
Verjaardagscadeau’s

Eten en drinken
á la carte eten
Buffet, soep en salades
Sterk alcoholisch
Wijnkaart
Meerdere speciaal biersoorten

Binnenfaciliteiten
Erotische bioscoop
Rookgedeelte
Serre
Eethoek
TV schermen (o.a. voetbal / erotische films)

Wellness
Sauna
Whirlpool
Medicinale massages

Buitenbereik
Tuin en terras
Zwembad
 
Zuletzt bearbeitet:
Oben